bolig til leje

Bolig til leje i provinsen

Bolig til leje i provinsen

Bare tanken om at skulle finde en ny lejebolig kan få mange til at se hel trætte ud, men det gælder i princippet kun hvis i er fast besluttet på at finde en bolig i en af Danmarks storbyer og helst i centrum af byen. Er i åben for at finde en lejebolig i provinsen, vil det ikke alene være relativt nemt at finde en bolig.

I vil ofte opleve at den koster markant mindre, end hvad i ellers ville skulle betale. I kan f.eks. tage kontakt til et boligselskab i Skive. 

Udover huslejen, er der mange andre fordele ved at finde en lejebolig i provinsen.

At flytte er ren Win – Win

Kommunerne i provinsen er klar over, at det kræver noget ekstra til for at få folk til at vælge at flytte til deres kommune. Det skyldes blandt andet at mange er nervøse for om det er muligt at finde et job i nærheden eller om de er tvunget til at pendle. Noget der kan være svært ved at få hænge sammen, hvis man har mindre børn der skal hentes og bringes.

Derfor har mange kommuner lavet aftaler med de virksomheder der er i nærområdet om at nye borgere bliver præsenteret. Det har den ekstra fordel, at virksomheder der overvejer at flytte til området, men som er nervøse for om de kan få kvalificeret arbejdskraft, også få lyst til af flytte. 

Der er også et aktivt foreningsliv i provinsen for både børn, unge og voksne og ofte er der et usædvanligt smukt naturliv i området. Skolerne og børne og ungdomspasningen er af en lang bedre kvalitet, end hvad du kan forvente at finde i storbyerne. Det gælder også hvis du har brug for ekstra hjælp af kommunen. Her vil du ofte opleve, at deres ressourcer ikke er så presset som i storbyerne.