PTFE tape

Brug PTFE tape til det, som det er beregnet til

Brug PTFE tape til det, som det er beregnet til

advertorial

Sådan noget PTFE tape kan godt se meget robust og holdbart ud, når man får fat i det, og det er det sådan set også.

Men det betyder bare ikke, at du kan overføre det til at bruge i andre sammenhænge i husholdningen og arbejdet i hjemmet eller for den sags skyld professionelt.

For det første er der en grund til, at nogle typer materialer såsom tape er udviklet til at blive brugt i specifikke sammenhænge, og derudover er det ikke det samme som, at når noget er virkelig holdbart, at det så er praktisk at bruge i andre, mindre slidstærke situationer.

Man bruger jo heller ikke en skruetvinge til at åbne et brev, selvom den er mere stærkere og tungene end en brevåbner; man ville måske kunne gøre det i sidste ende, men det bliver hverken flot eller gennemtænkt.

Således skal man heller ikke begynde at bruge sådan noget PTFE andre steder.

PTFE tape

PTFE tape er beregnet til det, som det skal bruges til

Man ser især PTFE tape blive brugt ved sammensætninger af rørledninger, så det kan holde tæt, da det her tape er meget modstandsdygtigt overfor varme.

Men derfor skal man ikke begynde at bruge det som malertape, for det vil man ikke kunne sætte op på samme måde, og det ville nok blive dyrt i dyrt i – bogstavelig talt – længden.

Det kan heller ikke svare sig at begynde at pakke gaver med videre ind med den slags tape, for det bliver ikke et kønt syn, og det bliver bøvlet at pakke den slags pakker op.

Derfor skal man holde sig til at bruge PTFE tape de steder, hvor det er beregnet, og så må man købe de andre typer af tape til de andre sammenhænge, som de skal bruges.

Man skal ikke begynde at blande den slags sammen.