Havemøbler

En fiks og ferme måde at stable ens havemøbler på

En fiks og ferme måde at stable ens havemøbler på

Du har jo en god idé om, hvordan havemøblerne skal stå, når de er taget frem, om det er i haven, terrassen, altanen, tagterrassen eller et andet sted udenfor – og man kan jo altid ændre de placeringer efter, hvor solen er, hvor mange mennesker man er og meget mere.

Og måske trænger man endda også til at udskifte ens havemøbler fra forrige sæson til nogle, der er lidt pænere og miljøvenlige.

Så har du heldet med dig, for det kan du læse meget mere om hos: https://husblog.dk/miljoevenlige-havemoebler-det-skal-du-kigge-efter/

Men når så sommeren går på hæld, og man ikke længere kan presse citronen til at sige, at det er vejr at sidde udenfor, medmindre man virkelig er en viking, så er det tid til at smide havemøblerne ind på plads og i læ for vinteren.

Dog skal man netop ikke smide med dem, og man skal placere dem strategisk smart.

Sådan får du stablet dine havemøbler brugbart

Som det første skal du dog lige gøre dem rene, så de har et pænt udgangspunkt at blive lagt på lager under. Det kan virke kontraintuitivt, men så er møblerne jo mindre grimme, når man hiver dem frem året efter.

Hvis man ved, man ikke skal bruge havemøblerne det næste lange stykke tid, så kan man godt placere dem bagerst i et skur bag for eksempel plæneklipperen, julepyntet og alt det andet, som man får brug for i mellemtiden, så man ikke skal kravle over havemøblerne for at få fat i de ting.

Dernæst skal man være smart at placere selve havebordet med hovedet nedad på et underlag. Dernæst sætter man stolene ovenpå bordet eventuelt med et blødt mellemlag, hvor man stabler stolene parvis, eller man stiller dem ovenpå hinanden.

Slutteligt lægger man et klæde på dem, så de bliver mindre beskidte.

Så fylder havemøblerne mindre, og de er lettere at bære ud til næste sæson.