hundeskåle

Er det også svært at få hundeskålen til at ligge stille?

Er det også svært at få hundeskålen til at ligge stille?

Det er ubetinget godt, at ens hund får noget at spise, men det kan være en virkelig enerverende og irriterende lyd, når man hører den madskål, der skraber over gulvet, mens hunden spiser maden derfra i ét væk og får rykket skålen imens.

Det er jo heller ikke optimalt for hunden, at den skal bevæge sig efter maden i madskålen, mens den spiser. 
Man vil jo gerne sidde eller stå stille, imens man spiser.

Og det er heller ikke så godt for gulvet, som der kan komme ridser i, eller hunden kan ligefrem ende med at skubbe madskålen ind i et andet lokale, så maden og savlet kommer til at svine på et gulvtæppe!

Heldigvis er der foranstaltninger kan man gøre i den forbindelse, så man mindsker problemer med hundeskåle, når man har sådan nogle til hunden, for den skal trods alt have sådan en at spise fra.

Find den mest egnede hundeskål til hunden

Som det første skal man finde en hundeskål, som der passer til hunden, da der er forskel på, om det er en gigantisk hund, der skal have flere kilo mad at spise hver dag, eller man har at gøre med en lille hund, der bare skal have en håndfuld i hver portion.

Men ellers kan det være smart at få en større madskål til en lille hund, så den simpelthen ikke har kræfter til at skubbe den rundt.

Ellers kan man måske få en hundeskål, som der er et skridunderlag under, så den bliver på sin plads, mens hunden spiser.

Eventuelt kan man lave en lille gård til hunden, som den kan spise i, eller et andet aflukket område, så madskålen ikke “stikker af”.

Er det godt vejr, kan man stille madskålen ud på et græsområde, så græsset holder madskålen fra at blive skubbet nogle vegne.