overnatning nyborg

Få den bedste overnatning i Nyborg

Få den bedste overnatning i Nyborg

Går turen til Nyborg i det østfynske? Så har du brug for tryg overnatning. Og det kan du få hos Hotel Villa Gulle.

Hvad kan Hotel Villa Gulle tilbyde?

Hotel Villa Gulle er et familiejet og drevet hotel med smuk beliggenhed i den charmerende middelalderby Nyborg. Fra de flotte historiske bygninger har du udsigt til såvel havnen som til de fine gamle gader i centrum af Nyborg – en levende handelsby som byder på spændende muligheder for shopping og oplevelser.

Hotel Villa Gulle ligger blot et stenkast fra Nyborg Slot, som med over otte hundrede år på bagen er Danmarks ældste bevarede kongeborg. Det hyggelige hotel emmer af såvel historiens vingesus som en hjemlig atmosfære, og byder på masser af moderne faciliteter i de nyligt renoverede lokaler. Samtlige værelser på Hotel Villa Gulle er sat i stand i 2008, og bliver løbende vedligeholdt lige som de lækre restaurations lokaler og øvrige fælles områder.

Hos Hotel Villa Gulle har du mulighed for at bestille et weekend ophold med fri forplejning. Du kan selv vælge om du ønsker enkelt eller dobbelt værelse. Alle 23 værelser indeholder toilet og dusch samt fladskærme og gratis internet. Er I flere end to personer, som ønsker at dele ophold, kan I booke den hyggelige hotel lejlighed som er placeret i huset over for hotellet, og som har plads til fem sovende gæster. Ved overnatning på Hotel Villa Gulle er den store og velassorterede morgenmads buffet altid inkluderet i værelsespriserne.

Ferielejlighed eller sommerhus hos Hotel Villa Gulle

Foruden værelser kan Hotel Villa Gulle også hjælpe med ferielejligheder som kan rumme op til otte personer – med mulighed for fire ekstra opredninger. Og så tilbyder Hotel Villa Gulle også leje af et fint sommerhus med udsigt over smukke Tårup strand.

Kontakt Hotel Villa Gulle, og læs mere om priser på overnatning i Nyborg på hjemmesiden villa-gulle.dk