gulvafslibning aarhus

Få et godt tilbud på en professionel gulvafslibning i Aarhus

Få et godt tilbud på en professionel gulvafslibning i Aarhus

Et nylagt trægulv i en flot og massiv træsort er noget af det lækreste. Træværk er og bliver det ultimative materiale til gulvbelægning – og er du i besiddelse af et ægte trægulv, som måske endda dækker hele boligen, kan du regne dig som blandt de heldige.

Du kan betragte dig som ekstra og særligt velsignet, hvis dit trægulv oven i købet er originalt – det vil sige, at gulvet blev anlagt, da boligen blev opført. Originale trægulve har den store fordel, at de passer perfekt til boligen. Og så er træværket som regel i superb kvalitet.

Før i tiden var det nemlig standard at forsyne nyopførte huse og lejligheder med lækre trægulve i solidt træværk, som holder i mange år. Skulle du den dag i dag have lagt et tilsvarende gulv, ville det blive helt utroligt dyrt i materialer og i arbejdsløn. Derfor handler det om at passe så godt på sit originale trægulv som overhovedet muligt.

Mit sæbe behandlede trægulv er grimt og slidt – hvad gør jeg?

Blandt de mest anvendte behandlings metoder til trægulve finder vi den populære sæbe behandling. Et sæbe behandlet gulv udmærker sig derved, at det er smukt og lyst, med en silkemat overflade og et nærmest magisk hvidligt skær. Denne type gulv passer især til den skandinaviske indretnings stil, som er præget af enkelthed og lyse, lette toner. Men desværre er sæbe behandlede trægulve også særligt sarte.

Sæben yder nemlig ikke samme beskyttelse af træværket som for eksempel lak eller maling, og gulvets overflade er således særligt udsat over for slitage. Denne slitage viser sig som regel i form af grimme, grålige slidspor, som opstår når støv og snavs trædes ned i gulvet og indlejres i træværkets overfladiske fibre. Og de kan kun fjernes ved en grundig gulvafslibning.

Du kan få et tilbud på en professionel gulvafslibning hos https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-aarhus/