vinyl

Gå efter en musiker til at få en autograf på din vinyl

Gå efter en musiker til at få en autograf på din vinyl

Nogle gange, når man køber vinyl og lp plader, som man kalder dem sammenlagt, så kan man få dem, hvor der er et udvalg, der er trykt eksklusivt, og/eller de har fået en autograf fra den eller dem, som der har lavet musikken på skiven.

Er man stor fan af kunstneren, så man som regel gå efter at få sådan en udgave, hvor der er en autograf på, specielt hvis man da ligefrem samler på vinyler fra kunstneren eller bare vinyler generelt – hvilket der er mange vinylejere, som der gør.

Men det kan måske virke lidt for letkøbt bare at bestille en plade, som der har en autograf på, hvoraf mange eksemplarer har fået en autograf i samme ombæring.

Det er her, man bør gå efter at møde kunstneren fysisk, så man kan få en hilsen, en personlig autograf og mere til, når man er der, hvis der er tid til det.

Lad autografen pryde på din vinyl

Vi skal nok lige sige med det samme, at det ikke er på selve vinylen, at man skal lade den autograf falde, for det vil kunstneren nok også sige til det.

Enten kan autografen forsvinde med tiden, som man lytter til pladen, eller også bliver pladen ødelagt af det – eller begge dele kan ske.

Så man får som regel den autograf på omslaget, efter det er pakket ud af den eventuelle plastik, der dækker omslaget.

Der kan også være noget indhold i skivens omslag, hvor man kan få autografen på, så man kan lade den falde her.

Og det sjoveste i den forbindelse er nok, hvis man kan finde kunstneren til en messe, en koncert eller bare, hvor man ved, at vedkommende eller flokken hænger ud, så man selv kan se autografen blive lavet, og man lige kan få en sludder med artisten.