Maling af lejlighed

Gør maling af lejlighed til en hyggelig oplevelse!

Gør maling af lejlighed til en hyggelig oplevelse!

Man taler ofte om, at det mindset, man går ind til en opgave med, determinerer, hvordan man oplever det og føler det med det.

Eksempelvis med emnet til denne opgave, at hvis man forestiller sig, at tjansen med at male hele ens lejlighed bliver drøj, dyr, langsommelig, kedelig og trættende for krop og sjæl, så bliver det formentlig også derefter.

Man programmerer nemlig sig selv til at have den indstilling, og det kan være en dansk ting, men ofte frygter vi næsten altid det værste, og skulle noget godt ske, så er det undtagelsen end reglen.

Men derfor kan man sagtens gøre maling af lejlighed til sådan en god oplevelse, at man måske ligefrem glæder sig til at gentage oplevelsen enten derhjemme eller sammen med andre.

For kodeordet kan nemlig være, at man gør det sammen med andre, og man gør det sammen med nogle, man kender, og hvis man bare er mange om det – uden at gå i vejen for hinanden – så tager det ikke for lang tid.

Man kan starte ud med et planlægningsmøde, hvor man får lidt godt at spise og hygger sig – her skal der ikke ske noget arbejde.

Så køber man alle materialerne til at male den her lejlighed sammen, man fordeler nogle opgaver, og så kan man ellers gå i gang.

Her kan man så sætte noget musik på, hvor man skiftes til at være DJ.

Så kan man holde nogle vante pauser, hvor der er god frokost på programmet, og så slutter man dagen af med en middag.

Undervejs i arbejdet kan man lave udfordringer med, hvem der gør arbejdet bedst muligt uden at sløse, som så kan få en præmie for bedst udførte arbejde.

Man kan lave udfordringer med, at hvis man siger noget bestemt i løbet af dagen, så skal man løbe en runde i lejligheden eller lignende.

Mulighederne er mange for at gøre det til en sjov oplevelse!