Herman Miller

Herman Miller Embody - fremtidens kontorstol

Herman Miller Embody - fremtidens kontorstol

advertorial

Er du på udkig efter en lækker ergonomisk kontorstol som kan hjælpe dig igennem de lange dage på kontoret uden at du gør skade på din ryg? Så bør du kigge i retning af Herman Miller kontorstole – for eksempel den modere Herman Miller Embody.

Hvorfor skal jeg vælge en Herman Miller Embody?

Herman Miller Embody repræsentere den nyeste generation af kontorstole fra Herman Miller. Den flotte og stilrene kontorstol Herman Miller Embody er fremstillet i de bedste materialer og designet til at matche det moderne kontor liv.

Med sin ergonomiske udformning og mange muligheder for justering og tilpasning er en Herman Miller Embody den perfekte kontorstol til dig som gerne vil skåne og støtte din krop i forbindelse med stillesiddende arbejde.

Når du hver dag tilbringer mange timer ved din arbejdsstation bør du i det mindste sidde godt. Og det gør du i en Herman Miller Embody.

Hvad koster en Herman Miller Embody?

Som de fleste andre kontorstole i top klasse er en Herman Miller Embody stol ikke billig. Der er gået mange timer til fremstilling og design – og derfor skal du regne med at have den store tegnebog fremme når der står he øverst på din ønskeliste. I hvert fald hvis du er i markedet efter en spritny kontorstol.

Til gengæld kan du med stor fordel finde din Herman Miller Embody brugt, til en brøkdel af dens nypris. I lighed med andre kontorstole fra Herman Miller er en Herman Miller Embody nemlig konstrueret til at blive brugt. Det betyder at du snildt vil kunne finde en brugt Herman Miller Embody kontorstol i fin og brugbar stand. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

Hos ValueShop kan du finde de eksklusive Herman Miller Embody kontorstole i refurbished udgave. Klik ind på ValueShop og se det store udvalg.