Hold varmen og spar penge med en billig varmepumpe

By:

En varmeregning kan godt komme som et chok for mange husejere efter en særligt kold vinter. Hvis priserne på elektricitet og olie samtidig har toppet i løbet af vinteren, og fyret måske har skullet repareres eller renses, løber udgifterne til opvarmning af hjemmet pludselig op i et leje, hvor man ville ønske, man bare havde taget noget varmere tøj på. Men for de fleste husejere gælder, at de vil kunne skrue ned for varmeregningen uden at behøve at spare på varmen. De skal blot udskifte deres dyre og ineffektive varmekilder med en moderne varmepumpe.

Kan jeg få en varmepumpe til opvarmning af min bolig?

I langt de fleste huse kan det sagtens lade sig gøre at opsætte en eller flere varmepumper. Hvis du vælger at erstatte dit gamle fyr eller dine ineffektive elpaneler med varmepumper, kan du tilmed opnå energi tilskud til projektet. Varmepumper er nemlig pt den mest miljøvenlige måde, hvorpå du kan opvarme din private bolig. Og da en varmepumpe i kraft af sin høje grad af energi effektivitet samtidig er utroligt billig i drift, kan du roligt regne med at sige farvel til op imod 60 til 80 procent af dine samlede udgifter til varme i løbet af et år.

Hvilken type varmepumpe passer bedst til mit hus?

Alle huse kan få opsat en luft til luft varmepumpe, som i bund og grund er en form for avanceret klima anlæg. Denne type varmepumpe anbefales især til huse, som er varmet op ved hjælp af elektriske varmeovne. Er dit hus udrustet med et vandbaseret varme fordelingsanlæg – også kendt som vandradiatorer – er der dog størst fordel forbundet med at vælge en luft til vand varmepumpe. Denne form for varmepumpe kan nemlig varme alt vand i din bolig op – også det vand, du bruger til dit daglige bad og til opvask og rengøring.

Find den rette varmepumpe på billigventilation.dk

Posted in: varmepumpe