omfugning

Hvorfor er en omfugning nødvendig?

Hvorfor er en omfugning nødvendig?

På enhver facade med fuger, vil fugerne være meget udsatte for den danske vind og vejr. Det betyder også, at fugerne vil blive slidt som årene går. Det er langt fra alle, som lægger mærke til det, men efterhånden som årene går, kan det blive meget tydeligt. Når det er sagt, hvorfor er det så overhovedet vigtigt, at man holder øje med fugerne på en bolig?

Generelt så har fugerne en vigtig funktion for en facade. Kort fortalt så er de med til at murstenene bindes sammen. Samtidig er de med til at beskytte og passe på facaden, så der ikke kan trænge fugt og kulde ind i den isolering, som er lagt. Samtidig kan alger m.m. sætte sig på fugerne og nemmere trænge ind i muren, hvis fugerne er begyndt at smuldre – og det kan resultere i frostsprængninger. 

Fuger der er begyndt at smuldre og ikke længere er intakt, er heller ikke særlig kønt for en bolig. Derfor kan der også ske utrolig meget med udseendet af en bolig, når fugerne får en kærlig hånd. 

Få omfugning af murværk i Slagelse

Hvis du kan se, at dine fuger ikke er, hvad de engang har været, så kan det være tid til en omfugning. Det kan være utrolig godt givet ud for boligens ydre, og som en ekstra bonus kan det også forbedre din boligs isoleringsevne. Og jo bedre isoleringsevne, desto flere penge kan der være at spare på din varmeregning. 

Når du skal finde hjælp til omfugning af murværk i Slagelse, så undersøg gerne mulighederne blandt de forskellige firmaer i Slagelse. Du kan eventuelt vende netop din opgave med dem. Du kan indhente et uforpligtende tilbud og samtidig få en fornemmelse af, hvor gode de er til at rådgive og vejlede dig – det er nemlig alt sammen noget, som har en stor betydning.