tysk sprogkursus

Kan du der, die og das?

Kan du der, die og das?

Du behøver heldigvis ikke brække tungen og terpe verber i en uendelighed for at blive bedre til tysk. Med et kompetent tysk sprogkursus i Herning eller der, hvor du arbejder, kan du lære tyske gloser systematisk og i dit tempo. 

Tag et tysk sprogkursus i Herning

Sammen med andre er det sjovere. Når du lærer sprog skal det ske så naturligt som muligt, og den bedste metode er ved at have det sjovt. På et sprogkursus sidder du sammen med andre på samme niveau, så alle kan støtte hinanden, og ingen behøver at føle sig dumme. 

Uanset om du har en basisviden om tysk eller skal starte helt fra bunden, er tysk et sjovt sprog at lære. Når først du har fanget udtalen – der ikke ligger så langt fra dansk og engelsk – så handler det bare om at lære grammatikken. Tysk har en af de mest logiske og konsekvente grammatiksystemer, og du kan derfor lære det ved ganske enkelt at træne remser og ordstilling. Det betyder, at ALLE kan lære tysk – også dig, der ikke er født med sprogører!

Mangler I tysk i firmaet?

Er det der, die eller das? Hvad hedder levering? Eller hvordan siger man tak til de tyske kunder? Det kan være en fordel at have nogle tyskkompetencer i firmaet, selvom de tyske kunder sikkert taler engelsk.  

Gør et sprogkursus til en sjov social aktivitet i afdelingen eller på tværs af arbejdsfunktionerne, og få samtidig nye kompetencer ind i firmaet. At medarbejderne kan nogle tyske ord og vendinger, ændrer sikkert ikke de tyske kunders opfattelse af firmaet, men i den hårde konkurrence, der er om kunderne på det internationale marked, skader det aldrig at udvise lidt ekstra kundepleje. Husk: Vi bliver som danske kunder som regel også smigret, når leverandører siger “tak” i stedet for “thank you”…