Alkoholmisbrug

Kom ud af dit alkoholmisbrug med professionel hjælp

Kom ud af dit alkoholmisbrug med professionel hjælp

Er du begyndt at kigge lidt for dybt i flasken? Så bør du læse med her.

Hvad gør alkohol ved kroppen?

Har man blot én gang prøvet at være mere end almindeligt overrislet, for eksempel til en fest hvor man fik lidt for meget at drikke, ved man at alkohol har en ikke ubetydeligt indvirken på kroppens funktioner.

De fleste af os har oplevet hvordan balance evne blev kompromitteret efter et vist antal genstande. Man har svært ved at gå lige, eller måske i det hele taget at holde sig oprejst.

For nogle mennesker gælder det at de begynder at skele og dermed se dobbelt når de har fået blot en lille tår over tørsten. Der er også dem som snøvler eller taler sløret og usammenhængende når de er tipsy. Og for langt de fleste gør en vis mangel på hæmninger sig gældende i forbindelse med alkohol indtag.

Dagen efter en lidt for våd aften kan man føle sig udbrændt, træt og utilpas. Har man fået alt for meget at drikke kan det resultere i opkastninger, voldsomme smerter i hovedet, og en nærmest depressiv tilstand. Dette kaldes for tømmermænd og tager cirka en dag at komme over.

Alkoholens langsigtede virkninger på kroppen

Hvis man ikke drikker så ofte vil kroppen kunne nå at restituere mellem festerne og dermed hele de skader man har påført den. Men for notoriske alkoholikere, som nærmest ligger i sprit fra morgen til aften, vil den kontinuerlige alkohol påvirkning have ganske alvorlige konsekvenser.

Et langvarigt og svært alkoholmisbrug kan foranledige uoprettelige skader på kroppens organer. Såvel tarm system som hjerte, nyrer og lever kan blive beskadiget ved alkoholmisbrug, lige som hjernen og de kognitive evner lider under den massive skadelige påvirkning.

Derfor er det vigtigt at du får hjælp til at komme ud af misbruget inden det er for sent. Få hjælp til alkoholmisbrug på behandlingscentersoebypark.dk.