psykolog

Lad en psykolog hjælpe med det der tynger dig

Lad en psykolog hjælpe med det der tynger dig

Er du led og ked af tilværelsen, og føler du, at du hænger fast i de samme gamle tankemønstre og rutiner? Så kan du vælge at få hjælp hos en psykolog.

Hvordan kan en psykolog hjælpe mig?

Når du besøger en psykolog vil du gennem samtale, typisk af en times varighed, få mulighed for at sætte ord på de ting der nager dig.

Med psykologens hjælp vil du kunne opnå indsigt i de mekanismer som skaber den uheldige dynamik. Du vil kunne opnå et nyt syn og et frisk perspektiv på din tilværelse. Og i sidste ende vil du inde i dig selv kunne finde de redskaber som skal til for at mestre denne.

Hvordan foregår et psykolog besøg?

Fra du træder ind ad døren hos din psykolog kan du være helt sikker på at hele samtalen foregår i fuld fortrolighed. En autoriseret psykolog er underlagt professionel tavshedspligt. Det betyder at intet af det I taler om kommer uden for konsultationens fire vægge. Du vil kunne tale om alting, og forvente fuld diskretion fra din psykolog.

Samtidig kan du være sikker på at en psykolog ikke dømmer dig eller på nogen måde forsøger at forklejne eller bagatellisere dine problemer. En psykolog ved udmærket godt at problemer opleves individuelt. Og hvis noget har betydning for dig vil din psykolog altid respektere dette.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykolog i Helsingør?

Er du bosiddende i den nordligste del af det østlige Sjælland, nærmere betegnet Helsingør og omegn, kan du med stor fordel vælge Nanna Milde som din psykolog.

Autoriseret psykolog Nanna Milde har mange års erfaring med at hjælpe mennesker som har det svært. Hos Nanna Milde vil du altid opleve en empatisk og respektfuld behandling som tager udgangspunkt i dine oplevelser.

Du kan læse mere, og bestille tid til din første konsultation, på nannamilde.dk.