tekstforfatter

Lad en tekstforfatter stå for indholdet på dit website

Lad en tekstforfatter stå for indholdet på dit website

Har du netop fået designet en ny, flot website – men har du problemer med at få den til at figurere på Google? Så bør du alliere dig med en professionel tekstforfatter som kan hjælpe dig med at skabe brugervenligt, tilgængeligt og SEO fremmende indhold på dine sider.

Hvorfor skal jeg bruge en professionel tekstforfatter?

Der er mange fordele ved at udlicitere arbejde til specialister. Uanset om du er murer, tømrer, advokat, tandlæge eller bestrider en anden profession ved du alt om hvad det kræver at opnå færdigheder inden for et bestemt felt – og hvorfor man som fagperson er bedre rustet til at løfte opgaven end en person uden tilsvarende uddannelse og erfaring.

Dette gælder også for tekstforfattere. En dygtig skribent eller professionel tekstforfatter vil have langt stærkere forudsætninger for at kunne frembringe tekster som rent faktisk tilfører dit website værdi end du selv vil have.

Inden for netop tekst til hjemmesider findes nemlig særlige krav og standarder som skal være opfyldt førend teksten er helt optimal. Det drejer sig for eksempel om regler vedrørende sætningers længe, antallet af overskrifter, og frekvensen af søgeord i en tekst. Disse regler kender en online tekstforfatter eller en SEO skribent ud og ind – og følger dem selvfølgelig til punkt og prikke.

Derfor vil du typisk se langt stærkere resultater af en tekstforfatters arbejde end hvad du selv ville kunne præstere, i form af en bedre placering i Googles søgeresultater og flere besøgende på din hjemmeside. Og i sidste ende vil professionelt udført hjemmeside tekst også føre til en øget konvertering på dit website eller i din online shop.

Hvor finder jeg en dygtig professionel tekstforfatter?

Hos det danske SEO bureau Wordpens kan du altid få hjælp til at finde den helt rigtige professionelle tekstforfatter. Du kan klikke ind på wordpens.com og få yderligere information.