motocross udstyr

Motocross-udstyr skal man på INGEN måde lave selv!

Motocross-udstyr skal man på INGEN måde lave selv!

Om man så dyrker motocross for sjov, sjældne gange, eller man ligefrem håber på at gøre det til ens hovedindtægtskilde, så skal man ikke forsøge sig med at lave nogle af tingene selv, der angår selve det at kunne deltage i løbene.

Man kan dog fx godt sammensætte ens egen motocross-cykel, hvis man ved, hvordan man har lyst til, at den skal sammensættes, så den fungerer efter bedste evne og til ens personlighed, hvis man har forstand på dette og ikke bare vil have sådan en samlet komplet fra start.

Her skal man bare huske, at man ikke alene gør den godkendt til at køre i de løb, den skal deltage i, men den skal også være sikker at køre på.

Men kunne du forestille dig at bygge dit eget sikkerhedsudstyr såsom dragter, handsker, hjelme med videre selv?

Den slags skal man købe af producenterne

Det lyder jo helt langt ude, at man skulle begynde på den slags, for hvis man vil gøre det seriøst med sportsgrenen, så skal man samle penge sammen til den slags via enten at vinde løb, få sponsorater eller slet og ret spare sammen til den slags af egen lomme, når man vil have det udstyr.

Selvom man måske er i opstartsfasen, så skal man ikke bare glo i ens gamle klædeskab, om der er noget, der kunne gøre det ud for motocross udstyr her, som man kunne have på.

Det kan lagt ude tænkes, at man måske godt kan køre rundt i det, men man ville næppe få lov til at deltage i de professionelle løb, hvor der er noget på spil, og så er det næsten med garanti ikke sikkert at køre rundt i.

Man skal heller ikke lave det selv fra bunden, selvom man mener, at det kan man godt finde ud af.

Her skal man købe det af godkendte producenter og finde den slags, der passer til ens behov.