døre

Nyd sommeren fra din terrasse

Nyd sommeren fra din terrasse

advertorial

Forestil dig, at solen skinner, du har gang i grillen og lige om lidt komme dine gode venner og familie for at sidde og nyde en af de sjældne sommerdage på din terrasse. Noget meget bedre findes ikke. Derfor er det også vigtigt, at det er hurtigt og nemt at få adgang til din terrasse via dine terrassedøre. 

Et par dobbelte terrassedøre ned glas i, har den ekstra fordel at du kan sidde og nyde din have om efteråret og vinteren fra din sofa. Du kan se flere eksempler på terrassedøre hos Klar.

døre

Dette skal du være opmærksom på

Går du med planer om at få udskiftet dine døre, både hoveddør og terrassedøre, er der flere ting du skal være opmærksom på inden du bestiller. En af dem er hvordan dine døre skal vende. Som udgangspunkt er det almindeligt at døre i Danmark vender ind af.

Har du en lille stue eller entre, kan du med fordel overveje om det giver mening at vende dem, så de vender ud af. Dermed vil du få mere plads i din stue eller i den entre. Husk at være opmærksom på om du støder ind i taget eller tagrenden. Det er også vigtigt at være opmærksom på, fra hvilken siden døren vender. Ellers kan du risikere at du skal lukke døren helt, før du kan tænde for lyset. Knap så smart, når det er mørkt.

Du skal også overveje om du skal have samme låsecylinder i begge døre. Fordelen ved dette er, at du kan nøjes med en nøgle til begge døre frem for et helt nøglebundt. Du skal også beslutte dig om hvilken type lås du skal have. Skal det være en hvor du skal bruge en nøgle på begge sider. Det er mere tyverisikkeret, eller skal det være en hvor du vrider låsen om.