plakater

Oplev moderne plakatkunst i dit hjem

Oplev moderne plakatkunst i dit hjem

Grafiske motiver med et nostalgisk touch

Det startede med Københavns tårne og broer. Siden har kunstvirksomheden Vissevasse sendt en lang række flotte plakater på markedet, som i dag pynter i mange hjem. Plakaterne har den fordel, at de viser motiver fra hele landet. Bor du for eksempel i Silkeborg, kan du således nyde synes af den gamle hjuldamper Hjejlen.

Bor du i stedet ved søerne i København, kan du få glæde af den plakat Vissevasse har lavet fra Dronning Louises Bro. Men uanset hvor i landet motiverne kommer fra, så har de alle et nostalgisk touch med et drys af den art deco stil, der vandt frem i 1930’ernes New York.

Moderne og nostalgisk kunst

Bag succesen Vissevasse står ægteparret Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen. I 2013 sendte de den første plakat på gaden, der var med et motiv fra Langebro i København. Siden kom andre københavnske broer og ikoniske landemærker fra provinsen til. Ægteparret har med deres grafiske kunst ramt en tidsånd, hvor vi gerne nyder kunst, der på engang er moderne men samtidig sender tankerne tilbage til en svunden tid.

Plakaterne fra Vissevasse er nu blevet så populære, at de også sælges i udlandet. Det har fået virksomheden til også at lave en kollektion, der er som skræddersyet til dit køkken. I denne madserie kan du blandt andet finde flotte motiver af kaffe, syltede agurker og ovnbagte tomater. Motiver der giver dig mulighed for at drømme dig lidt væk, mens du forbereder aftensmaden.

Mulighed for fri fortolkning

Motiverne på de forskellige kunstplakater fra Vissevasse giver dig mulighed for fri fortolkning. Ved at motiverne typisk er fra steder, der er meget genkendelige, så får du mulighed for at tænke tilbage på noget, du har oplevet der engang. Måske en lykkelig stund eller en morsom oplevelse. Det er helt op til dig at afgøre, hvad du får ud af at nyde de flotte motiver på plakaterne fra Vissevasse. De kan købes rundt omkring i forskellige butikker eller på denne webshop:

https://vissevasse.dk/