gulvafslibning holbæk

Ret op på dit slidte trægulv med en grundig gulvafslibning i Holbæk

Ret op på dit slidte trægulv med en grundig gulvafslibning i Holbæk

Et slidt trægulv er sjældent det kønneste syn i verden – men til alt held kan langt de fleste slidte trægulve blive rigtig pæne igen med en grundig og effektiv gulvafslibning og en efterfølgende plejende behandling.

Hvornår har mit trægulv brug for en gulvafslibning?

Der er forskel på, hvornår trægulve er så slidte, at de har brug for en gulvafslibning. For det første kommer det an på, hvorledes de er behandlet efter seneste gulvafslibning, eller efter de blev lagt. Er dit gulv behandlet med sæbe, lud eller olie, vil det typisk være mere udsat for slitage. Disse typer behandling er nemlig ikke forseglende, hvilket vil sige, at træværket kan ses og mærkes, selv om gulvet er behandlet. Et olie- sæbe- eller ludbehandlet gulv kræver megen pleje for at vedligeholde den smule beskyttelse, det får gennem den hinde, special sæben danner i træværkets overflade. Og forsømmes denne plejende behandling, vil gulvet hurtigt begynde at udvise tegn på slid.

Med et lakeret eller malet gulv vil der generelt gå længere tid, førend slitagen er så udtalt, at gulvet kun kan reddes ved en gulvafslibning. For det andet er det et spørgsmål om, hvor hårdt slid, dit gulv er udsat for. Går du indendørs med sko, har du kat eller hund, eller leger børnene med deres legetøj på gulvet, vil det typisk blive skrammet og ridset, hvilket igen bidrager til et brud på den forseglende overflade, eller afslidning af den beskyttende hinde. Gulvet vil blive nusset og snusket at se på, idet snavset sætter sig fast i træværket. Og du vil få sværere ved at vaske pletter, skjolder og andre misfarvninger bort.

Professionel gulvafslibning – for det smukkeste resultat

Når du vurderer, at dit gulv trænger til en grundig gulvafslibning, kan du hos Gulvkanonen.dk finde dygtige, faglærte gulvmænd, som kan udføre denne opgave til perfektion.