træfældning

Sådan kommer du bedst i mål med træfældning

Sådan kommer du bedst i mål med træfældning

Der kan være mange årsager til, at du måske står med et træ, der skal fældes. Det kan være, du har knækkede eller væltede træer efter et stormvejr. Måske står du med en have, der trænger til en kærlig hånd, som også involverer at visse træer skal væk. Eller måske ønsker du mere lys ind i din have, fordi et eller flere træer skygger for det. 

I alle de nævnte tilfælde er det et must, at træerne fældes korrekt og så sikkert som muligt. Derfor kan det også være nødvendigt, at du hyrer hjælp til træfældningen. 

Hyr hjælp til træfældning 

Det er langt fra en nem sag, når et træ skal fældes. Hvis du ønsker kontrol med, hvordan et træ vælter, så skal der også laves et korrekt snit ind i stammen, så det falder, som planlagt. Ellers kan det være utrolig tilfældigt, hvordan det rammer jorden. Hvis ikke snittet laves korrekt, har du ingen anelse om, hvordan du skal flytte dig, så du eller ting på din ejendom ikke kommer til skade. 

Fordelene ved hjælp til træfældning

Når du hyrer hjælp til træfældning, behøver du heldigvis ikke have hovedpine over, hvordan arbejdet klares. Et firma der arbejder med det til hverdag, vil have fuldstændig styr på, hvordan arbejdet udføres, de vil have det helt rette udstyr til rådighed, og de kan hjælpe dig med at komme af med det eller de træer, der fældes, så du ikke står med en masse oprydningsarbejde. 

Når et træ et fældet, vil der altid være en træstub tilbage, og den kan tage lidt tid at fjerne, hvis du selv gør det. Der er nemlig altid et rodnet omkring det træ, der er fældet, som også skal fjernes under jorden, før træstubben helt kan komme væk. Heldigvis er det også en opgave, der kan høre under din træfældning: http://gartnerweiss.dk/.